Aloxxi

What's your color personality?

Ongetwijfeld ken je de kleur van je lippenstift, net zoals die van je nagellak. Maar ken jij ook de naam van jouw haarkleuring? Ja, blond, of bruin, of rood... Maar welk blond? Welk bruin? Welk rood?
Zou het niet veel leuker zijn als je aan je vriendinnen kon vertellen dat je een 'Venus de Milano', een 'Sicilian Siren' of zelfs een 'Roman Goddess' bent?

Dat is exact wat Aloxxi ook dacht! Je zit immers uren in een kapperstoel om de perfecte haarkleur te krijgen. Vervolgens is er... niets. Je krijgt ongetwijfeld heel wat complimentjes, maar daar kan je, buiten een 'dankjewel', ook niet veel op antwoorden. Het zou toch veel leuker zijn als je zou kunnen antwoorden, 'Bedankt, zeg! Ik ben nu een Florentine Dream'!
Daarom ontwikkelde Aloxxi de 'Color Personalities': een sprankelende, frisse naam voor elke haarkleur. En dat is niet alleen leuk voor jou om te weten en te delen, het is ook erg handig voor je kapper! Voortaan hoef je immers geen onduidelijke foto's meer te tonen of te verwijzen naar die of die celebrity, je kan gewoon je gewenste Color Personality noemen. Je Aloxxi-kapper doet de rest, want die weet nu perfect wat je bedoelt!

Kwalitatieve haarkleuringen

Uiteraard moet een haarkleuring niet alleen fun zijn, ze moet ook gewoon goed zijn. Daarom worden Aloxxi haarkleuringen ontwikkeld met behulp van de meest geavanceerde technologieën in de sector. Het gepatenteerde CDP-complex bevat weinig ammonia en veel natuurlijke ingrediënten, die het haar beschermen, verzorgen en hydrateren, tijdens en na het kleurproces. Gekristalliseerde micro- kleurpigmenten dringen door tot diep in de haarschacht en groeperen zich pas daar tot grotere kleurmoleculen. Zo wordt jouw haarkleur nog intenser en langer houdbaar, met een prachtige glans.

Je kleur verzorgen

Een mooie haarkleuring is een investering waar je zo lang mogelijk plezier van wil hebben. Daarom ontwikkelde Aloxxi een lijn van shampoos, conditioners en stylingproducten die perfect voldoen aan de specifieke noden van gekleurd haar. Ze bevatten een voedzame blend van maar liefst 10 natuurlijke antioxidanten, die jouw haarkleur beschermen tegen kleurvervaging en de glans versterken.
De producten bevaten geen sulfaten, parabenen en natriumchloride. Bovendien werden ze diervriendelijk geproduceerd en zijn ze koosjer.

Tevreden van je haarkleur?

Waarom zou je die dan niet delen? Post een foto van jouw kapsel en toon jouw Color Personality aan de wereld! Vergeet zeker niet #whatsyourcolorpersonality toe te voegen!

Aloxxi. Your Hair Color Is Our Only Business!

Leer onze producten van Aloxxi kennen

Contacteer Kreaty in Burcht!