Medavita

Fijn haar, dik haar, vet haar, droog haar, futloos haar, statisch haar, beschadigd haar en haaruitval... De verschillen in haartype zijn eindeloos!
Wat velen echter niet weten, is dat de gezondheid en schoonheid van het haar heel vaak mee bepaald worden door de structuur van de hoofdhuid.

Als Italiaans, professioneel haarverzorgingsmerk ontdekte Medavita dit al in de jaren '60. Toen al ontwikkelden we Lotion Concentrée, een serum voor de hoofdhuid op basis van 10 natuurlijke extracten, dat helpt om haaruitval te bestrijden.

Zoveel jaren later is de formule van Lotion Concentrée nog steeds ongewijzigd én wereldwijd steevast één van onze topproducten. Ondertussen ontwikkelden we ook andere productlijnen, eentje voor elk haartype en elk type hoofdhuid. Elke lijn bevat aangepaste shampoos, conditioners, verzorgingsproducten en styling, er is voor elk wat wils.
Bovendien ontwikkelden we ook een professionele kleurlijn, permanentproducten en zelfs een shaving lijn. We kunnen dus elk modern kapsalon van een volledig productgamma voorzien.

We hechten trouwens nog steeds erg veel belang aan natuurlijke ingrediënten! We zoeken wereldwijd naar die extracten die bewezen positieve effecten hebben op haar en hoofdhuid. Met behulp van de moderne wetenschap zorgen we er vervolgens voor dat deze natuurlijke ingrediënten voor de beste resultaten zorgen.

Leer onze producten van Medavita kennen.

Contacteer Kreaty in Burcht!