O'right

Bij O'right geloven we in het belang van een groene, ecologische levensstijl. Daarom ontwikkelen we haarverzorgingsproducten die 'milieuvriendelijkheid' uitademen in werkelijk ieder aspect: van een groene productie tot natuurlijke ingrediënten, naar recycleerbare verpakking en ecologisch verantwoord transport.

Groene producten

O'right, dat is 's werelds groenste shampoo!
De natuurlijke haarverzorgingsproducten van O'right bevatten TOT 99% GECERTIFICEERDE, NATUURLIJKE INGREDIENTEN en worden op de markt gebracht in gerecycleerde en biologisch afbreekbare verpakkingen. Ze zijn bovendien samengesteld ZONDER overbodige, SCHADELIJKE ADDITIEVEN:

  1. ZONDER hormonen
  2. ZONDER ftalaten
  3. ZONDER parabenen
  4. ZONDER formaldehyde
  5. ZONDER sulfaten
  6. ZONDER verdikkingsmiddelen
  7. ZONDER kleurstoffen
  8. ZONDER EO afgeleiden

Groene productie

O'right bouwde de eerste Aziatische 'groene fabriek' (met GMP Certificaat en EEWH Green Building Gold Certificate):
Het gebouw voldoet aan de strengste normen inzake ecologie, verantwoord energieverbruik, afvalvermindering en gezondheid. We maken onze producten met zuivere wind- en zonne- energie. Om ze zo puur en natuurlijk mogelijk te houden, zonder kans op contaminatie, worden ze bovendien geproduceerd in een 'clean room'. O'right streeft er ook naar om koolstofneutraal te werken. Daarom ontwikkelden we o.a. een waterzuiveringssysteem waarbij we regenwater opvangen en ons eigen water opnieuw gebruiken.

Sociaal geëngageerd

O'right gelooft in verantwoord ondernemerschap. We vinden het dan ook belangrijk om actief deel te nemen aan sociale projecten, zoals jaarlijkse coastal clean-ups, boomplantacties en Earth Hour.

Groen leven

O'right gelooft dat een verantwoorde, ecologische levensstijl mogelijk is voor ieder mens en voor elke onderneming. Daarom blijven we inspanningen leveren om ons groen beleid verder uit te bouwen en te delen met de wereld. We hopen zo een inspiratiebron voor velen te kunnen zijn!

O'right
O'right
O'right

Leer onze producten van O'right kennen.

Contacteer Kreaty in Burcht!